Si rezultat i nevojave të tregut, në vitin 2014, Hydropower Sh.p.k hapi servisin e pompave hidraulike.
Servisi i kompanisë tonë është ndërtuar sipas të gjitha standardeve dhe teknologjive të fundit, të cilat garantojnë një shërbim me kualitet të sigurt.
Stafi ynë i kualifikuar dhe profesional kryen të gjitha shërbimet në kohë rekord dhe me cilësi maksimale.
Në servisin tonë ne riparojmë të gjitha pompat hidraulike. Gjithashtu ne kryejmë testimet përkatëse të të gjitha parametrave për të ofruar një shërbim me tolerancë gabimi thuajse 0.

Tiparet që na bëjnë të veçantë janë:

  • Cilësia
  • Teknologjia
  • Çmimet konkurruese
  • Garancia
  • Kualifikimi