PJESË KËMBIMI

PËR EKSKAVATORË

Hydropower Albania sjell tek ju pjese kembimi si: pjese nenkarrocerie, motorri, pompa filtra, tuba, vajra, zinxhire.

PJESË KËMBIMI

PËR EKSKAVATORË

Hydropower Albania sjell tek ju pjese kembimi si: pjese nenkarrocerie, motorri, pompa filtra, tuba, vajra, zinxhire.

Mirësevini

Ne ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe shërbime për makineritë tuaja

Kompani e ndërtuar 18 vjet më parë me seli në Tiranë e cila ushtron aktivitetin e saj në fushën e makinerive të rënda dhe më specifikisht në atë të ekskavatorëve. Prej 18 vitesh ne sjellim në tregun shqiptar pjesë këmbimi: si pjesët për motorr, pompa, filtra, tuba, vajra, zinxhirë gome, pjesë për nënkarrocerinë.

Mirësevini

Ne ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe shërbime për makineritë tuaja

Kompani e ndërtuar 18 vjet më parë me seli në Tiranë e cila ushtron aktivitetin e saj në fushën e makinerive të rënda dhe më specifikisht në atë të ekskavatorëve. Prej 18 vitesh ne sjellim në tregun shqiptar pjesë këmbimi: si pjesët për motorr, pompa, filtra, tuba, vajra, zinxhirë gome, pjesë për nënkarrocerinë.

Produktet Tona

Ne ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe shërbime për makineritë tuaja

 • Malie, Bokull, Spinote
 • Pllaka Zinxhiri
 • Rrotë Drejtuese
 • Rrotë Yll
 • Rrula të Sipërm
 • Rrula të Poshtëm
 • Filtra
 • Bjella & Bronzina
 • Dinamo & Motorrino
 • Këmishë & Fasho Pistoni
 • Kollodok
 • Set Guanicioni
 • Testate
 • Rekorde & Tuba
 • Grup Timoni
 • Pjesë Pompe
 • Pompa Hidraulike
 • Pompa Kambio
 • Pompa Ndihmëse
 • Pompa Uji
 • Zinxhirë Gome

Ne jemi distributorë të

Për cdo Informacion na kontaktoni !

Cilësi

Produkte cilesore nga markat më të mira si Rymax, ITR, Alfagomma, KMP Brand etj.

Eksperiencë

Hydropower Albania ka 18 vjet qe ushtron aktivitetin e saj në tregun shqiptar

Garanci

Garanci maksimale për cdo sherbim ose produkt të ofruar nga kompania jonë