Hydropower Albania

Hydropower Albania sjell tek ju pjesë këmbimi si pjesë nënkarrocerie, motorri, pompa, filtra, tuba, lubrifikanë, zinxhirë.
Kompani e themeluar 18 vite me parë me seli në Tiranë e cila ushtron aktivitetin e saj në fushën e makinerive të rënda dhe më specifikisht në atë të ekskavatorëve. Prej 18 vitesh ne sjellim në tregun shqiptar pjesë këmbimi: si pjesët për motorr, pompa, filtra, tuba, lubrifikantë, zinxhirë gome, pjesë për nënkarrocerinë.

Mund të na gjeni në Tiranë në autostradën Tiranë-Durrës Km3.Rruga “Themistokli Gërmenji” pas ish-universitetit Kristal.
Mund të na kontaktoni nëpermjet numrave të telefonit si më poshtë ose në adresen tonë të email import@hydropower.com.al.

18

Vite Eksperiencë

5,000

Klientë

40,000

Artikuj

Produktet Tona

  • Pjesë Nënkarrocerie

  • Pjesë Motorri

  • Pompa

  • Tuba

  • Lubrifikantë

  • Filtra