logo-sennebogen

Hydropower Albania prezaton bashkëpunimin me prodhuesin “Sennebogen Maschinenfabrik GmbH”,duke na bërë kështu një distrubutor zyrtar dhe të vetëm për tregtimin e makinerive Sennebogen. Aktualisht mundësojmë shitjen për çdo mjet që mbulon seria Green Line,e cila ofron zgjidhje për një gamë mjaft të gjerë përdorimesh, ndër të cilat bëjnë pjesë menaxhimi i materialeve të skrapit, menaxhimi i lëndëve drusore, menaxhimi i ngarkesave e materialeve në porte detare dhe jo vetëm.

Cilësia dhe besueshmëria e makinerive që ofrojmë në treg ne bashkëpunim me prodhuesin sigurojnë benefite si: konsum të ulët, kosto te ulëta mirëmbajtje, nivele të optimizuara të zhurmës si dhe përdorime të ndryshme me ndihmën e aksesorëve specifikë.

Këto veti ju garantojnë ju një zgjidhje perfekte për çdo kërkesë,ju mjafton një konsultë me agjentët tanë për ta gjetur.