PJESË KËMBIMI

PËR EKSKAVATORË

Hydropower Albania sjell për ju pjesë këmbimi si: pjesë nënkarrocerie, motorri, pompa, filtra, tuba, lubrifikantë, zinxhirë.

PJESË KËMBIMI

PËR EKSKAVATORË

Hydropower Albania sjell për ju pjesë këmbimi si: pjesë nënkarrocerie, motorri, pompa filtra, tuba, lubrifikantë, zinxhirë.

Mirë se vini

Ne ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe shërbime për makineritë tuaja

Kompani e themeluar 18 vite më parë me seli në Tiranë e cila ushtron aktivitetin e saj në fushën e makinerive të rënda dhe më specifikisht në atë të ekskavatorëve. Ne sjellim në tregun shqiptar pjesë këmbimi: si pjesë motorrike, pompa, filtra, tuba, lubrifikantë, zinxhirë, pjesë për nënkarrocerinë, etj.

Mirësevini

Ne ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe shërbime për makineritë tuaja

Kompani e themeluar 18 vite më parë me seli në Tiranë e cila ushtron aktivitetin e saj në fushën e makinerive të rënda dhe më specifikisht në atë të ekskavatorëve. Prej 18 vitesh ne sjellim në tregun shqiptar pjesë këmbimi: si pjesët për motorr, pompa, filtra, tuba, lubrifikantë, zinxhirë, pjesë për nënkarrocerinë.

Produktet Tona

Ne ju ofrojmë pjesë këmbimi dhe shërbime për makineritë tuaja

 • Malie, Bokull, Spinotë
 • Pllaka Zinxhiri
 • Rrotë Drejtuese
 • Rrotë Yll
 • Rrula të Sipërm
 • Rrula të Poshtëm
 • Filtra
 • Bjella & Bronzina
 • Dinamo & Motorrino
 • Këmishë & Fasho Pistoni
 • Kollodok
 • Set Guanicioni
 • Testatë
 • Rekorde & Tuba
 • Grup Timoni
 • Pjesë Pompe
 • Pompa Hidraulike
 • Pompa Kambio
 • Pompa Ndihmëse
 • Pompa Uji
 • Zinxhirë Gome

Ne jemi distributorë të autorizuar të

Për cdo informacion na kontaktoni !

Cilësi

Produkte cilësore nga markat më të mira si Rymax, ITR, Alfagomma, KMP Brand etj.

Eksperiencë

Hydropower Albania ka 18 vite që ushtron aktivitetin e saj në tregun shqiptar.

Garanci

Garanci maksimale për cdo shërbim ose produkt të ofruar nga kompania jonë.