Mirësevini në website-in tonë më të ri!

Hydropower SH.P.K prezanton për të gjithë website-in e saj më të ri. Tashmë çdo klient apo bashkëpunëtor i yni mund të shohë të gjitha shërbimet që ne ofrojmë, ambjentet në të cilat punojmë si edhe arsyet pse duhet të na zgjedhin ne, si një kompani lider në tregun e pjesëve të këmbimit…

Tashmë dhe shërbimi i servisit

Kompania Hydropower përveç tregtimit të pjesëve të kembimi si: pjese nenkarrocerie, motorri, pompa filtra, tuba, vajra, zinxhire vjen dhe me një shërbim të ri; atë të servisit për pompa hidraulike. Kushtet dhe teknologjia e fundit ofrojnë garanci maksimale për të gjithë klientët e saj.